Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Μια πρώτη γεύση


Ο απώτερος στόχος του Google TV είναι να μεταφέρει όλο τον κόσμο του Ίντερνετ στην τηλεόραση.Στο παρακάτω βίντεο μπορούμε να πάρουμε μια πρώτη γεύση για το περιβάλλον του Google TV

Το Google TV θα πραγματοποιηθεί, παρά το γεγονός ότι η Google  έχει πρόβλημα στο να βρει συνεργάτες. Το προϊόν αυτό θα είναι ουσιαστικά ένα πακέτο στο οποίο ενσωματώνονται όλες τις δυνατότητες της Google.
Όσο πλησιάζει η ημερομηνία κυκλοφορίας του, η Google δημιουργεί και δημοσιεύει διάφορα video με σκοπό να προωθήσει το προϊόν. Έτσι, στο παρακάτω video μπορούμε να πάρουμε μια πρώτη γεύση για το περιβάλλον του Google TV.
Ο απώτερος στόχος του Google TV είναι να μεταφέρει όλο τον κόσμο του Ίντερνετ στην τηλεόραση, καθώς χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί αναζητήσεις μέσω του Google Search απευθείας από την τηλεόραση του, να βρίσκει υλικό σχετικό με το πρόγραμμα που παρακολουθεί, να χρησιμοποιεί εφαρμογές (Android Market), να βλέπει διαφημίσεις, και όλα αυτά μέσω μιας συσκευής που διαθέτει ισχυρό επεξεργαστή, WiFi, HDMI, πομπό υπέρυθρου και δυνατότητα σερφαρίσματος στο Ίντερνετ.






(ΠΗΓΗ TECHGEAR)




(ΠΗΓΗ TECHGEAR)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου