Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Διέρρευσε ο νέος streaming music player του Android


Διέρρευσε ο νέος streaming music player του Android

Και η Google μπαίνει στο «παιχνίδι» του streaming μουσικής, με τη νέα έκδοση 3.0 του επίσημου Music player, που διέρρευσε και «έπεσε στα χέρια» του site Tech From 10.

Αν και τόσο η Google όσο και η Apple σκόπευαν εδώ και καιρό να «μπουν στο παιχνίδι» του streaming μουσικής (και ειδικά η Apple, που έφερε την επανάσταση στο χώρο της ψηφιακής μουσικής με το iTunes), αλλά η Amazon πρόλαβε και τους έβαλε… τρικλοποδιά, προκαλώντας έκπληξη με την απρόσμενη διάθεση του «cloud music player» της, που συνεργάζεται με την υπηρεσία αποθήκευσης αρχείων S3 που αυτή παρέχει.

Έτσι, εδώ και κάποιες ημέρες είχαν αρχίσει οι εικασίες για το πώς αυτή η κίνηση θα ανάγκαζε Google και Apple να επισπεύσουν τις δικές τους προσπάθειες στο χώρο – και να που πριν λίγες ώρες διέρρευσε μια νέα έκδοση του «επίσημου» Music player για το Android, αυτού, δηλαδή, που αναπτύσσει η ίδια η Google ως συνοδευτική εφαρμογή του mobile λειτουργικού συστήματος της, η οποία εμπεριέχει και δυνατότητες streaming.

Η έκδοση 3.0 του Music player «έπεσε στα χέρια» των μελών του site Tech From 10 μέσω μιας δοκιμαστικής έκδοσης του Android Marketplace, και δεν διαφέρει πολύ από άποψη εμφάνισης σε σχέση με την υπάρχουσα εφαρμογή.

Σε κάποια σημεία, όμως, όπως επισημαίνουν όσοι την είδαν «live», μοιάζει με την αντίστοιχη εφαρμογή που εμπεριέχεται στο Honeycomb, την έκδοση 3.0 του Android που έχει σχεδιαστεί για tablets, παρουσιάζοντας τρισδιάστατα previews μουσικών albums με προοπτική, ενώ διαθέτει και πρόσθετες παραμέτρους «κρυμμένες» στο μενού επιλογών, σχετικά με το streaming μουσικής μέσω δικτύου.
---------------------
Πηγή: techit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου