Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Δεν περνάς με τίποτα

Μπορεί να έμεινε με τα εσώρουχα για να περάσει πιο γρήγορα τον έλεγχο στο αεροδρόμιο, ωστόσο ούτε έτσι τα κατάφερε. Ο λόγος για μια 52χρονη στις ΗΠΑ, η προσπάθεια της οποίας καταγράφηκε σε βίντεο (Vid)







Φορώντας μόνο τα μαύρα εσώρουχά της και κρατώντας ένα σκύλο  στα πόδια της η 52χρονη Τάμι Μπάνοβατς  από την Οκλαχόμα προσπάθησε μα περάσει από την ασφάλεια του αεροδρομίου του Γουίλ Ρότζερς την περασμένη Τρίτη.
Η 52χρονη, η οποία είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο, έμεινε με τα εσώρουχα για να περάσει πιο γρήγορα τον αστυνομικό έλεγχο, αλλά ακόμα και έτσι δεν τα κατάφερε.
Αφού έκανε την ομολογουμένως εντυπωσιακή εμφάνισή της, η αστυνομία την ανέκρινε και της επέτρεψε να περάσει από τον έλεγχο ασφάλειας.
Ωστόσο καθώς πέρναγε, χτύπησε ο συναγερμός γιατί πάνω της ανιχνεύτηκαν ίχνη νιτρικού οξέος και όπως είπαν οι υπάλληλοι της Διοίκησης Ασφάλειας των Μεταφορών δεν της επιτράπηκε να επιβιβαστεί σε πτήση της Southwest Airlines για το Φοίνιξ.
Όπως ανέφεραν οι αρχές το  νιτρικό οξύ συναντάται στα φάρμακα ή πάνω σε κάποιον που έχει πάει για κυνήγι πρόσφατα κι έχουν μείνει ίχνη οξέος από τις σφαίρες.



news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου