Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Τα στηρίζει τρισδιάστατα

Με 3-D γυαλιά καλούνται να απολαύσουν την πρωτοποριακή διαφήμιση για εσώρουχα της εταιρείας Wonderbra. Μάλιστα προκλήθηκε μποτιλιάρισμα γύρω από τον σταθμό Γουατερλου στο Λονδίνο, με τους περαστικούς να σταματάνε για να την παρατηρήσουν (Vid+Pic)







Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο σιδηροδρομικό  σταθμό Γουατερλού στο Λονδίνο καθώς ένα τρισδιάστατο καλλίγραμμο και χαμογελαστό  μοντέλο φορώντας ένα μαύρο στηθόδεσμο ανέβασε τη λίμπιντο των περαστικών.
Πρόκειται για τη διαφήμιση της εταιρεία εσωρούχων Wonderbra. Τα νέα εσώρουχα, όχι μόνο  διπλασιάζουν το μέγεθος του στήθους, αλλά διεγείρουν την τρισδιάστατη φαντασίωσή μας !
Λίγο αργότερα στο σημείο όμορφες κοπέλες φορώντας ειδικά γυαλιά και το συγκεκριμένο εσώρουχο είδαν ως δια μαγείας το στήθος τους  να φαίνεται πολύ μεγαλύτερο.



Η εταιρεία γνωρίζει τον τρόπο να τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας όταν πρόκειται να λανσάρει νέο προϊόν. Ποιος θα ξεχάσει πριν από 16χρόνια  την Έβα Χερτζίκοβα, η οποία διαφήμιζε εσώρουχα της εταιρίας  με το σύνθημα HelloBoys…
Η συγκεκριμένη αφίσα είχε ψηφιστεί τότε στην 10η θέση με τα πόστερ του αιώνα, ενώ προκάλεσε κυριολεκτικά δεκάδες ατυχήματα στους δρόμους, με τους οδηγούς να παρασύρονται στη θέα του μοντέλου και να ξεχνούν ότι κρατάνε τιμόνι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου