Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

BRABUS iBusiness μετατροπή με Apple για Mercedes S600


Φαίνεται πως κάποιος από τη BRABUS επισκέπτεται πολύ συχνά το Apple store, καθώς ο οίκος μετατροπών με το νέο iBusiness πακέτο για την S600 είναι γεμάτος με καλούδια της Apple. Όπως υπονοεί και η επιγραφή, το πακέτο αναβάθμισης της BRABUS μετατρέπει την S600 σε ένα κινητό γραφείο. 
Ενώ ο σοφέρ του αυτοκινήτου επικεντρώνεται στην autobahn, οι επιβάτες του πίσω καθίσματος έχουν στη διάθεση τους δύο iPad, ένα iPod touch, τρεις οθόνες, μαζί με μία 15,2 ιντσών αναδιπλούμενη LCD, και ένα Mac mini για την ψυχαγωγία τους.




Όλα αυτά είναι συνδεδεμένα με το δίκτυο του αυτοκινήτου, το οποία έρχεται με UMTS/HSPA data σύνδεση, και ένα USB 2.0 hub (για τη σύνδεση περιφερειακών), Bluetooth πληκτρολόγιο της Apple, Magic Trackpad, και Magic Mouse όλα με τις δικές τους θήκες αποθήκευσης. Και δεν είναι μόνο αυτόνομα gadget. H BRABUS έχει ενσωματώσει τα δύο iPad με το σύστημα εντολών της S600, το οποίο διαχειρίζεται την πλοήγηση, τον έλεγχο του κλήματος του αυτοκινήτου, τηλέφωνο και το οπτικοακουστικό σύστημα.

Το υπόλοιπο του εσωτερικού είναι φινιρισμένο με το δύο αποχρώσεων δέρμα της BRABUS, ηλεκτρικά κουρτινάκια και LED με επιλογή χρωμάτων για φωτισμό. Επίσης υπάρχει ένας ειδικός διακόπτης στη κεντρική κονσόλα για την άμεσα αποθήκευση των iPad στα πίσω καθίσματα. 

Όσο για την ώθηση της S600 iBusiness αναλαμβάνει ο BRABUS SV12 R Biturbo 750 12 κυλίνδρων με 0-100 σε 4,0 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 340χλμ. Μην εκπλαγείτε αν το iPad βρεθεί κολλημένο στο πρόσωπο σας με αυτή τι δύναμη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου